27th Sep2012

Bericht aan de leden

by Andy

Aan alle leden die hun lidkaart/gadget nog niet in hun bezit hebben, die kunnen ze afhalen in het lokaal van Penya Fanatiek “De Penya”. Of je kan contact opnemen met iemand v/h bestuur voor de eventuele verdere bedeling…de contact adressen vind je in de rubriek “Penya-Bestuur”.

“De Penya” —  heuvenstraat 8 te zonhoven

  

2 Responses to “Bericht aan de leden”

 • Stefanie

  Zouden jullie ook het e-mail adres hier willen achterlaten??
  Want bij mij marcheert da ni als ik erop klik 😉
  Ik heb ook al aan Toni onze 2 namen (Stefanie Heeren & Kevin Van Rompay) doorgegeven aangezien ik hem wel bijna elke dag zie in Zonhoven!

  Groetjes

 • Hey Stefanie,

  je kan altijd mailen naar freire@telenet.be.
  Moesten jullie er niet bij zijn morgen dan zal ik het maandag meebrengen 😉
  Toni