31st mei2013

Enkel Barça telt

by Andy

Carles PuyolIn de vooravond was “Carles Puyol” aanwezig tijdens een persconferentie, hij blikte vooral vooruit naar zijn herstel en naar de komende jaren.

Ik ben vastbesloten om te blijven werken aan mijn volledig herstel. Het is mijn bedoeling om 100% fit te zijn voor het voorseizoen. Ik blijf vechten…ik wil voetballen tot zolang het mogelijk is.

De voorbije tijd deden geruchten de ronde dat Puyol al dan niet de club zou verlaten… Puyol: Mijn toekomst ligt bij Barça,ik heb nog een 3-jarig contract en daar wil ik volledig voor gaan. Ik ben enkel en alleen gefocust op Barça, het is mijn bedoeling om hier mijn carriere af te sluiten.

 

Off

Comments are closed.

Deze website gebruikt cookies om jou de beste surfervaring te kunnen bieden. Meer info vind je in onze Cookie Policy.

Indien je de cookies niet aanvaardt, kan het zijn dat bepaalde functionaliteiten op deze site niet naar behoren werken.