30th nov2011

Rosell hoopt op lange Guardiola-periode

by Filip

Barça-voorzitter Sandro Rosell droomt ervan om coach Pep Guardiola heel lang in Barcelona te kunnen houden… een leven lang Pep Guardiola; een tweede soort Ferguson dus! Rosell is er rotsvast van overtuigd dat dit geen utopie is: “Ik geloof echt dat Pep hier meer jaren kan spenderen dan Ferguson doet bij Manchester United. Mijn droom is dat Pep onze Ferguson wordt want hij staat symbool voor alles wat Barça te maken heeft, voor de Barçafilosofie. Hij is hier al van toen hij kind was. Pep is enorm belangrijk voor Barça!”

(FL)

One Response to “Rosell hoopt op lange Guardiola-periode”

  • coppens ludo

    Ik vind dat PEP moet blijven volgens mij en ik denk dat ik niet alleen ben is hij al een monument aan het worden bij Barca en ik hoop dan ook dat hij er nog lang zal blijven want hij kent de club van binnen en ven buiten !!