31st jul2014

100% fit bij Barça

by Toni

Neymar_Japan03.v1406820252Het gaat de goeie weg op voor “Neymar”, vandaag was hij te gast in Japan voor enkele promotie campagnes. De Braziliaan is vanaf 5 augustus terug aanwezig in Barcelona.

Na een zware rugblessure die hij opliep tijdens de wereldbeker in zijn thuisland bekijkt hij zijn herstel dag per dag, maar het gaat de goeie richting uit. Dat verklaarde Neymar Jr tijdens een kort interview: Ik kan niet wachten om terug aan het werk te gaan, ik kijk enorm uit naar het nieuwe seizoen om samen met mijn teamgenoten goede resultaten neer te zetten. Ik verwacht dat ik fit geraak voor de wedstrijd tegen “Club Leon” de Gamper trofee.

 

 

Off

Comments are closed.

Deze website gebruikt cookies om jou de beste surfervaring te kunnen bieden. Meer info vind je in onze Cookie Policy.

Indien je de cookies niet aanvaardt, kan het zijn dat bepaalde functionaliteiten op deze site niet naar behoren werken.