15th aug2014

1ste training voor Suárez

by Toni

AT6Q1096.v1408090391Na zijn transfer naar FC Barcelona heeft “Luis Suárez” de 1ste keer met de groep getraind. Maandag volgt de publieke voorstelling in Camp Nou tijdens de Gamper trofee, dinsdag is er een pers conferentie gepland.

Luis Suárez: Ik ben heel blij om weer te kunnen werken zoals een speler en om samen met mijn nieuwe teamgenoten te zijn…ik kon amper wachten om te beginnen. Ik beleef moeilijke momenten, ik heb een fout gemaakt en daar verontschuldig ik mij voor. Ik denk nu enkel aan de toekomst met mijn nieuwe club…de club waar ik altijd van droomde.

Ik moet wachten om terug actief op het veld te zijn, om de sensatie met de fans en met Camp Nou te voelen. Ik ben de club heel dankbaar wat ze voor mij de afgelopen weken gedaan hebben. Het is een droom die werkelijkheid word om voor Barça te kunnen spelen.

 


Off

Comments are closed.

Deze website gebruikt cookies om jou de beste surfervaring te kunnen bieden. Meer info vind je in onze Cookie Policy.

Indien je de cookies niet aanvaardt, kan het zijn dat bepaalde functionaliteiten op deze site niet naar behoren werken.