19th dec2014

Abidal stopt met voetballen

by Toni

Henry-and-Abidal_v1419013695Eerder deze week besloot “Thierry Henry” om een punt te zetten achter zijn carrière als voetballer, vandaag heeft de 35-jarige “Eric Abidal” tijdens een persconferentie bij zijn huidige club “Olympiakos” gemeld dat hij stopt met voetballen.

Eric Abidal heeft deel uitgemaakt van het Franse Nationale elftal en speelde bij de volgende clubs: Monaco, Lille, Olympique de Lyon, Barça, Monaco & Olympiacos.

Voor Barça speelde de Fransman 6 seizoenen (2007 – 2013), hij speelde 193 wedstrijden en scoorde 2 doelpunten.

media_xll_7356383Éric Abidal: Dit is een heel belangrijke stap in mijn leven, ik heb besloten om te stoppen met voetballen om te kunnen genieten van het leven samen met mijn familie en mijn vrienden. Als ik een hoogtepunt uit mijn carrière moet kiezen… dat was het moment dat ik mijn comeback maakte tegen Real Madrid. Voetbal was voor mij een manier om mijn ziekte te vergeten, mijn doel was om terug te kunnen voetballen. Dat was voor mij een mooie overwinning.

 

Off

Comments are closed.

Deze website gebruikt cookies om jou de beste surfervaring te kunnen bieden. Meer info vind je in onze Cookie Policy.

Indien je de cookies niet aanvaardt, kan het zijn dat bepaalde functionaliteiten op deze site niet naar behoren werken.