13th nov2013

Bedankt iedereen

by Toni

Messi da las graciasMessi – Copa – 37/39

*Nadat de bevestiging er kwam dat Lionel Messi 6a8 weken out zal zijn, kwamen er van alle uithoeken van de wereld steunbetuigingen binnen op zijn Facebook pagina. Lionel Messi bedankte iedereen: Zoals velen van u weten, zal ik de komende weken full-time werken aan mijn herstel. Voor mij is het jammer dat ik nu geen deel kan uitmaken van het team. Voor mij is het nu belangrijk om volledig te herstellen zodat ik mijn teamgenoten terug kan helpen. En ook om de mensen die me steunen iets terug te geven, de beste manier waar ik dit mee kan doen…is voetballen. Bedankt voor jullie steun & jullie berichten.

*FC Barcelona zal zijn heenwedstrijd in de 1/16 finales van de Copa del Rey afwerken in Cartagena op 6 December om 22u.

*Het team van “Gerardo Martino” heeft na 13 speeldagen de beste competitiestart in de recentste clubgeschiedenis, het team behaalde 37/39 punten en scoorde 38 doelpunten.

 

Off

Comments are closed.

Deze website gebruikt cookies om jou de beste surfervaring te kunnen bieden. Meer info vind je in onze Cookie Policy.

Indien je de cookies niet aanvaardt, kan het zijn dat bepaalde functionaliteiten op deze site niet naar behoren werken.