10th aug2014

Een droom voor iedere speler

by Toni

2014-08-10_PRESENTACION_VERMAELEN_34.v1407672594Thomas Vermaelen: Dit is een van de beste clubs in de wereld, het is een droom van vele voetballers om bij deze club te kunnen aantreden. Ik ben heel erg enthousiast, het is nu aan mij om aan deze club te tonen wat ik kan bijdragen…ik ben er klaar voor.

Vorig seizoen had Vermaelen te kampen met enkele blessures: Ik wil het achter mij laten en enkel naar de toekomst kijken. Vorig jaar was een heel moeilijk jaar voor mij maar ik wil terug van op nul beginnen, ik ben er zeker van dat ik hier een fantastische seizoen zal hebben.

 

 

Off

Comments are closed.

Deze website gebruikt cookies om jou de beste surfervaring te kunnen bieden. Meer info vind je in onze Cookie Policy.

Indien je de cookies niet aanvaardt, kan het zijn dat bepaalde functionaliteiten op deze site niet naar behoren werken.