15th mei2014

Het afscheid van Puyol

by Toni

640x480_FANS-ENGCapita Puyol!!

Vandaag had in het “Auditori 1899” het afscheid plaats van “Carles Puyol”. Na een carrière van 15 jaar en 21 titels nam Puyol afscheid in het bijzijn van teamgenoten, ex-teamgenoten, bestuur, coaches, zijn familie,…

Puyol: Ik had nooit gedacht dat ik zo een geweldige carrière zou hebben opgebouwd. Ik heb hier veel titels gewonnen, maar het belangrijkste was de menselijke warmte dat ik van deze club kreeg. Ik kwam bij deze club als een jeugdige jongen en ik vertrek hier met een familie waar ik heel trots op ben.

Het is het einde van een tijdperk, maar er zullen er nog meer volgen en ik hoop dat ik er evenveel zal van kunnen genieten zoals deze.

Ik wil woorden van dank uitspreken aan de fans voor hun steun, ze hebben altijd aan mijn zijde gestaan en dat maakte me gelukkig.

Ik wil jullie allemaal heel hartelijk bedanken!! Visca Barça

 

Afscheid van een trotse kapitein:

voor Puyol van fans:

Deze inhoud is geblokkeerd. Aanvaard cookies om de inhoud te kunnen zien.

doelpunten van Puyol:

Deze inhoud is geblokkeerd. Aanvaard cookies om de inhoud te kunnen zien.

style="text-align: center;">
wallpaper_PUYOL-eng.v1400153142

 

Off

Comments are closed.

Deze website gebruikt cookies om jou de beste surfervaring te kunnen bieden. Meer info vind je in onze Cookie Policy.

Indien je de cookies niet aanvaardt, kan het zijn dat bepaalde functionaliteiten op deze site niet naar behoren werken.