20th okt2013

Het voelt goed om terug te zijn

by Toni

Puyol 3De speler die de meeste aandacht kreeg tijdens de wedstrijd in Osasuna was “Carles Puyol”, hij keerde na zijn blessureleed van 7 maanden terug op het veld.

Carles Puyol: De laatste maanden waren ingewikkeld, maar de voorbije dagen trainde ik met de ploeg mee. Ik ben heel blij met hoe ik me voelde op de veld, maar ik ben niet zo tevreden met het eindresultaat van de wedstrijd. We wisten dat dit een moeilijke verplaatsing was maar we waren niet accuraat genoeg voor doel. De laatste pas ontbrak.

Nu moeten we rusten en herstellen en focussen op Milaan,daarna volgt Real Madrid.

 

 

Off

Comments are closed.

Deze website gebruikt cookies om jou de beste surfervaring te kunnen bieden. Meer info vind je in onze Cookie Policy.

Indien je de cookies niet aanvaardt, kan het zijn dat bepaalde functionaliteiten op deze site niet naar behoren werken.