27th sep2013

Ik wil hier blijven

by Toni

Iniesta 5De laatste tijd gonst het van de geruchten over het vertrek van Andres Iniesta bij FC Barcelona,het volgende is een korte verklaring uit zijn interview.

Ik heb al veel gezegd dat het mijn bedoeling is om hier mijn carriere af te sluiten en dat is precies wat de club ook wil. Nergens op de wereld is er een plaats zoals hier. Er is helemaal niets aan de hand tussen mij en de club,ik wil hier blijven en dat is wat de club ook wil. Het heeft ook niks met geld te maken,wat me motiveerd zijn de komende jaren waarin ik me nog meer kan verbeteren en kan groeien als speler.

Zowel ik als de club zijn bereid om tot een overeenkomst te komen.

Interview:

Off

Comments are closed.

Deze website gebruikt cookies om jou de beste surfervaring te kunnen bieden. Meer info vind je in onze Cookie Policy.

Indien je de cookies niet aanvaardt, kan het zijn dat bepaalde functionaliteiten op deze site niet naar behoren werken.