19th aug2014

Luis Suarez voorgesteld

by Toni


momento-presentacion-luis-suarez-1408445810408Vanmiddag werd Luis Suarez ook aan de pers voorgesteld. Gisteren mocht hij al zijn debuut maken bij Barça in de galawedstrijd van de Gamper Trofee tegen Club Leon van Mexico.

De prijs van de transfer bedraagt 80 miljoen en zijn clausule bedraagt 200 miljoen. Hij tekende een contract voor 5 jaar.

Voor Luis Suarez is het een droom van kindsaf om voor Barça te mogen spelen. Het is een hele eer om voor deze geweldige club te mogen spelen. Ik moest er geen seconde aan twijfelen wanneer de mogelijkheid zich aanbood.

Betreft de sanctie van de Fifa : ik moet mij hierbij neerleggen. Ik had mij vergist en ik heb mij er heel slecht door gevoeld. Het was een heel moeilijk moment. Ik bied mijn excuses aan Chiellini, aan alle fans en probeer dit nu te vergeten en te focussen op de toekomst.

Samenspelen met Neymar en Messi moet geweldig zijn. Als ik ze gisteren zag spelen in de Gamper, begon ik bijna te applaudiseren. Ze geven je goesting om met hen mee te spelen.

De volledige persconferentie kan je hier nog eens terug bekijken : 

Off

Comments are closed.

Deze website gebruikt cookies om jou de beste surfervaring te kunnen bieden. Meer info vind je in onze Cookie Policy.

Indien je de cookies niet aanvaardt, kan het zijn dat bepaalde functionaliteiten op deze site niet naar behoren werken.