12th jan2015

Messi ontkent de geruchten

by Toni

hi-res-b4400386d4d329e1ca23e7e35031be56_crop_northLionel Messi was na afloop van de wedstrijd te gast bij Barça TV….

Ik heb geen enkele intentie om deze club te verlaten. Er gaan geruchten de ronde ivm Engelse clubs “Chelsea en Man.City”…ik  kan bevestigen dat het allemaal leugens zijn. Ik wil nergens anders zijn dan hier.

Verder waren er geruchten dat ik de voorzitter “Josep Maria Bartomeu” zou aangespoord hebben om “Luis Enrique” te ontslaan…dat is niet waar. Ik heb en zal me daar nooit mee bezig houden om een coach te ontdoen van zijn job. Dit doet me pijn. Deze geruchten komen vanuit Barcelona en niet van Madrid zoals eerder. Er zijn mensen die de Club schade willen toebrengen en het is nu het moment om meer dan eens samen een ploeg te vormen en resultaten te boeken. Ik word er moe van om zo’n geruchten te horen.

De kans dat ik de Gouden Bal zal winnen, acht ik klein aangezien Cristiano en Neuer een geweldig jaar hebben gespeeld.

Off

Comments are closed.

Deze website gebruikt cookies om jou de beste surfervaring te kunnen bieden. Meer info vind je in onze Cookie Policy.

Indien je de cookies niet aanvaardt, kan het zijn dat bepaalde functionaliteiten op deze site niet naar behoren werken.