20th nov2013

Messi ontvangt de gouden schoen

by Toni

Messi con su tercera Bota de Oro 23de gouden schoen

Lionel Messi heeft vandaag zijn 3de gouden schoen in ontvangst genomen, deze award word uitgereikt aan de topschutter van de Europese competities. Leo is de enige speler die deze award 3x won. (2012-2013: 46 doelpunten, 2011-2012: 50 doelpunten, 2009/2010: 34 doelpunten).

Lionel Messi: Ik draag deze award op aan mijn familie, de mensen die om me geven en mijn collega’s, want zonder hun zou ik deze awards nooit gewonnen hebben. Nu is mijn doel om terug te keren in een goeie vorm. Ik heb nog geen datum vastgelegd wanneer ik terug fit zal zijn, alles zal afhangen van mijn herstel. Ik heb geen twijfels over het team, zij zullen het perfect doen zonder mij…er is niets veranderd aan de filosofie van Barça, wij zijn gegroeid als een team en nu hebben we andere opties.

 

Off

Comments are closed.

Deze website gebruikt cookies om jou de beste surfervaring te kunnen bieden. Meer info vind je in onze Cookie Policy.

Indien je de cookies niet aanvaardt, kan het zijn dat bepaalde functionaliteiten op deze site niet naar behoren werken.