24th okt2013

Onze fans zijn heel belangrijk

by Toni

imagesCAWQKNS1Het waren 7 lastige maanden die ik achter de rug heb, maar ik ben terug en ik voel me goed. Mijn inzet zal nooit veranderen, ik geef alles wat ik heb. De coach kan op mij rekenen.

De wedstrijd van aanstaande Zaterdag zal niet beslissen wie er kampioen word, er is nog een lange weg te gaan.  Het is de perfecte gelegenheid om een goede wedstrijd te spelen en vertrouwen te winnen. Real Madrid eist altijd om op je maximum te spelen, We zullen op ons best moeten zijn om ze te verslaan. We weten dat ze gevaarlijk zijn op de counter.We kennen hun spelstijl heel goed.

De voorbije edities heeft Real Madrid telkens een goede indruk gemaakt in Camp Nou, maar de steun van onze fans is heel belangrijk.

 

 

Off

Comments are closed.

Deze website gebruikt cookies om jou de beste surfervaring te kunnen bieden. Meer info vind je in onze Cookie Policy.

Indien je de cookies niet aanvaardt, kan het zijn dat bepaalde functionaliteiten op deze site niet naar behoren werken.