01st jul2014

Rakitic is een Blaugrana

by Toni

_GPF9911.v1404219481Vandaag heeft de 26-jarige “Ivan Rakitic” een contract voor 5 seizoenen getekend bij Barça. Hij zal aantreden met rugnr 4 dat voorheen van Fabregas was en in het verleden werd gedragen door ondermeer “Ronald Koeman, Josep Guardiola, Patrick Andersson & Rafa Márquez.

Ivan Rakitic: Het belangrijkste voor een voetballer is om zich comfortabel te voelen bij de club die op hem rekent, ik wilde enkel op een goed moment Sevilla verlaten om een stap voorwaarts te zetten in mijn carrière….nu is het aan mij om dat waar te maken. Ik zal er alles aan doen om op mijn best te zijn.

 

 

 

Off

Comments are closed.

Deze website gebruikt cookies om jou de beste surfervaring te kunnen bieden. Meer info vind je in onze Cookie Policy.

Indien je de cookies niet aanvaardt, kan het zijn dat bepaalde functionaliteiten op deze site niet naar behoren werken.