22nd mei2014

Ter stegen tekent 5-jarig contract

by Toni

2014-05-22_TERSTEIGEN_01.v1400759767De Duitse doelman “Marc-André ter Stegen” heeft bij Barça een 5-jarig contract ondertekend, de afkoopclausule bedraagt 80 miljoen euro. Barça heeft aan voor de goalie 12 miljoen euro betaald.

Ter Stegen: Het was voor mij een eer om een aanbod van een team te krijgen dat de laatste jaren zo succesvol was. Ik ben heel blij om hier te zijn en ik hoop dat ik hier veel van kan genieten.

Het is een persoonlijke uitdaging, er hadden blijkbaar nog andere clubs interesse in mij…maar niet concreet genoeg. Barça is een ander niveau, het is een team met zijn eigen lange traditie. Ik heb geen andere aanbieding overwogen. Het is een droom die uitkomt voor mij.

 

Off

Comments are closed.

Deze website gebruikt cookies om jou de beste surfervaring te kunnen bieden. Meer info vind je in onze Cookie Policy.

Indien je de cookies niet aanvaardt, kan het zijn dat bepaalde functionaliteiten op deze site niet naar behoren werken.