08th dec2014

Vermaelen bedankt de teamleden

by Toni

thomas-vermaelenVandaag is “Thomas Vermaelen” in het Ciutat Esportiva begonnen aan zijn revalidatie. De kapitein “Xavi Hernàndez” heeft de Belgische speler een gesigneerd shirt overhandigt…1 van de shirts waarmee ze voor de wedstrijd tegen Espanyol het veld op kwamen als steun voor Thomas.

Thomas Vermaelen: Ik ben mijn team genoten heel erg dankbaar voor de steun die ze mij geven. Dit geeft mij extra kracht voor de komende weken, mijn doel is om zo snel als mogelijk te herstellen.

 

 

Deze inhoud is geblokkeerd. Aanvaard cookies om de inhoud te kunnen zien.

 

Off

Comments are closed.

Deze website gebruikt cookies om jou de beste surfervaring te kunnen bieden. Meer info vind je in onze Cookie Policy.

Indien je de cookies niet aanvaardt, kan het zijn dat bepaalde functionaliteiten op deze site niet naar behoren werken.