28th jan2013

Xavi verlengt tot juni 2016

by Toni

xaviIn het gezelschap van de voorzitter “Sandro Rosell”, vice-voorzitter”Josep Maria Bartomeu” en de directeur van sport “Andoni Zubizarreta”heeft “Xavi Hernández” vandaag zijn contract verlenging ondertekend tot 30 juni 2016. het huidige contract van de draaischijf van Barça liep af op 30 juni 2014.

 

 

Vorige week al verlengdeCarles Puyol” zijn contract tot juni 2016 & nu met Xavi erbij zijn dit 2 spelers die hun toekomst vastleggen bij FC Barcelona.

Xavi: Het is altijd mijn 1ste keuze geweest om hier te blijven,ik ben ook de club heel dankbaar voor de inspanning die ze hebben geleverd. Dit is voor mij een heel speciale dag wetend dat ik deze club nog enkele jaren meer van dienst kan zijn, maar dit is ook wat ik wil…dit is de club waar ik wil bijhoren.

Xavi Hernández:

Off

Comments are closed.

Deze website gebruikt cookies om jou de beste surfervaring te kunnen bieden. Meer info vind je in onze Cookie Policy.

Indien je de cookies niet aanvaardt, kan het zijn dat bepaalde functionaliteiten op deze site niet naar behoren werken.